Bericht RSS abonneren

Homecast HS2100 CI CD Officieel gecertificeerd CanalDigitaal


10.11.2010De Homecast HS2100 CI CD PVR USB is officieel gecertificeerd door CanalDigitaal. De eerste Full HD Zapper  in de markt die gecertificeerd is door CanalDigitaal.
 
Deze Full HDTV satellietontvanger is een enorme verkoopsucces en is zeer goed ontvangen door de consumenten. Wij zijn hier dan ook zeer trots op. Naast de vele mogelijkheden die dit zeer compacte Full HD Zapper biedt is de prijs ook erg aantrekkelijk. Voor 139 euro bent u al in het bezit van de HS2100 zonder Cam Module van CanalDigtaal en met Cam module van CanalDigitaal is de combinatieprijs 189 euro. Hiermee is dit ook een van de goedkoopste Full HDTV gecertificeerde satellietontvangers.
 
 
eigenschappen en specificaties van de HS2100 CI CD PVR USB.
 

Een door CanalDigitaal gecertificeerde digitale satellietontvanger voor de ontvangst van SD- en HD-zenders via de satelliet. De Homecast HS2100 is een compacte HDTV-ontvanger geschikt voor gebruik met de CanalDigitaal CI-module. Deze HD-zapper heeft een Fastscan-functie (SD en HD) en u kunt eenvoudig een meerdaagse Elektronische Programma Gids (EPG) oproepen.

De ontvanger beschikt naast een HDMI-aansluiting over component video (voor oudere HDTV tv-toestellen), Tulp RCA uitgang voor tv schermen zonder HDMI uitgang en een optische SPDIF uitgang voor de versterker. Verder is de ontvanger 'PVR Ready': u kunt er eenvoudig een externe harde schijf op aansluiten om programma's op te nemen. U sluit de externe harde schijf aan via een USB-verbinding. Verder kunt u gebruik maken van de pauzeknop voor live-tv als u een opname aan het bekijken bent. Productinformatie


Fastscan (snel zenders inladen): Ja
Kinderslot (voor erotiekzenders): Ja
Favorietenlijsten: Ja, 8
Ondertiteling/Teletekst: Ja/Ja
Timeshift-functie: Ja
Picture-in-picture: Nee
Upscaler: Ja, voor PAL-uitzendingen
Meerdaagse Elektronische Programma Gids: Ja
Geschikt voor Triple Sat: Ja

 

 

Technische specificaties


DiSEqC-versie: 1.0, 1.2, Unicable
Harddisk: Mogelijkheid tot gebruik externe harddisk via USB
LNB In/Tuner(s): 1
LNB Loopthrough: 1
Common Interface-slots: 1 (Met CanalDigitaal CI-module geschikt voor CanalDigitaal-smartcards)
Component video: Ja
Composiet-uitgang: Nee
HDMI-aansluiting(en): Ja, HDMI-versie 1.2
SCART-aansluiting(en): Nee
S-Video: Nee 
USB-poort(en): Ja
Ethernet-poort: Nee
Software-update: Ja, via OTA/USB
Kaartlezer: Nee
Afmetingen (BxDxH): 235 x 200 x 45 cm
Gewicht: 1,2 kg