Bericht RSS abonneren

CanalDigitaal certificeert Homecast S2000 CI CD Blackbox


04.03.2008De Homecast S2000 CI, ook wel de Blackbox genoemd, is vanaf vandaag een officieel goedgekeurde CanalDigitaal ontvanger. Een lange testperiode op de technische afdeling van CanalDigitaal heeft uiteindelijk geleid tot een CanalDigitaal certificering.  

Deze ontvanger heeft een zeer klein formaat en is daarnaast een lichtgewicht. Door zijn werking op zowel 12 Volt, 24 Volt als 220 Volt is het daardoor de ideale ontvanger voor thuis, op de camping, in de camper of op de boot. Voordeel van de Homecast S2000 CI Blackbox is de zeer gebruikersvriendelijke en gemakkelijke bediening.  

Opvallend is dat bij de Homecast S2000 CI Blackbox standaard een infrarood sensor wordt meegeleverd. Hierdoor kan de ontvanger onopvallend, bijvoorbeeld in een tv kast achter gesloten deuren, geplaatst worden. De kleine infrarood sensor die aan de ontvanger verbonden is ontvangst dan het signaal van de afstandsbediening en geeft deze door aan de ontvanger.  

Astrasat, de officiële Homecast importeur in de Benelux, is blij met de CanalDigitaal certificering van de inmiddels derde Homecast ontvanger. “Na de S3002 CI CD en de S5002 CI CD is deze ontvanger de derde CanalDigitaal gecertificeerde ontvanger. En daarmee heeft Homecast op dit moment als merk de meeste CanalDigitaal gecertificeerde satellietontvangers in het leverbare assortiment zitten.” Aldus Hassan El Baroudi van Astrasat. Die er verder nog op wijst dat de Homecast S2000 CI Blackbox de tweede CanalDigitaal goedgekeurde ontvanger is die werkt op een 12 volts voedingspanning. “En daarnaast is het geen ontvanger die net op de markt gekomen is en is daardoor de firmware goed doorontwikkeld.” aldus de managing director van Astrasat.