Bericht RSS abonneren

Homecast HS 8100 CI CD PVR krijgt Certificering CanalDigitaal


02.05.2009Wederom zeer goed nieuws voor alle Homecast gebruikers. Door de zeer goede hardware, uitstekende  Software support en ontwikkeling én grote inspanning van Homecast Benelux is de Homecast HS 8100 CI CD PVR Twin satellietontvanger CanalDigitaal gecertificeerd.

Het is een van de eerste HD PVR Twin ontvangers die twee zenders kan opnemen tegelijk en ook nog een derde zender kan bekijken. De ontvanger is een doorontwikkelde machine met zeer veel opties.
De ontvanger beschikt o.a. over Fastscan voor CanalDigitaal, TV Vlaanderen en TéléSat. Hierdoor worden er tegelijk 4 satellieten automatisch ingescand en diseqC poorten ingesteld voor de Duo LNB en TripleSat.
Ook beschikt de ontvanger over MediaHighWay EPG voor de Nederlandse en Vlaamse zenders. Hierdoor kan men tot 3 dagen vooruit kijken en makkelijk timer opname reserveringen selecteren via de programma gids.
voor opnames is er ook de optie om deze automatisch te laten decoderen. Deze optie wordt op de Anga Cable Beurs voor het eerst vertoond. Ook zal de optie voor Timeshift recording vertoond worden. Dus men kan terugspoelen en dan vanaf dat punt ook nog beginnen met opnemen.

De ontvanger beschikt over 2 x Common Interface Slots, 4 x USB aansluitingen, Netwerk aansluiting, HDMI aansluiting en nog veel meer. De ontvanger is leverbaar in Zilver en Antraciet kleur. Verder in de versies met 160GB, 250GB en 500GB ingebouwd.